Благодійний продаж картин художників Національної спілки художників України

 Фонд громад Рідня оголошує благодійний розпродаж картин, що були написані художницею Мар’яною Демідовою. Народилась у м. Горлівка, Донецька обл. Останні вісім років мешкала у м. Лиман. За освітою – інженер – будівельник. Була приватним підприємцем. Живопис для неї хобі. Брала участь у художніх виставках у Лимані, Краматорську, Стрию, Бориславі, Трускавці. Також брала участь в аукціонах на користь ЗСУ. Всі картини написані за останні півтора роки. Також деякі картини є у приватних колекціях України, Польщі, Німеччини. Мар’яна є членом благодійної організації “Фонд допомоги ВПО” та Учасницею благодійного фонду “ФГ Рідня”
П. Мар’яна вирішила, що найкращим застосуванням для її картин стане нове місце у нових власників, які за благодійну пожертву їх придбають, а ми ці кошти спрямуємо на нашу програму “Зроби дрон сам”  Таким чином, Ви отримаєте не тільки чудове доповнення до Вашого інтер’єру, але й зробите важливу вкладку в нашу перемогу – дрони, виготовлені руками волонтерів, допоможуть нашим воїнам здолати ворога та захистити Вас і Вашу родину.

Як це зробити?

  • Оберіть вподобану Вами картину 
  • Складіть безповоротну благодійну пожертву через кнопку “пожертвувати” на сайті фонду www.ridnya.org.ua на рахунок “Соціальні проєкти” з призначенням “на картину для ЗСУ”, https://lght.ly/eh4ho56  або
    БФ “Фонд громад”Рідня”, ЄДРПОУ 37870413, р/р UA813052990000026002011001873
    ПАТ в АТ КБ “ПРИВАТБАНК”, У призначенні платежу вказати “За картину”  або прийдіть в осідок фонду Рідня за адресою Львівська обл, М. Стрий, вул. Народна, 8 та на місці складіть пожертву у нашу благодійну скриньку й отримайте картину.
  • Мінімальна пожертва за картину – 3000 грн
  • Збережіть квитанцію оплати у пдф файлі чи сканкопії 
  • Заповніть надану нижче заявку, в якій Ви вкажете спосіб отримання картини та долучите квитанцію про оплату
  • Заявка на картину
  • Якщо у Вас виникнуть будь-які питання стосовно картин, художників, оплати чи отримання картини, а також програми “Зроби дрон сам”, то звертайтесь за тел. 096 551 2247 (Святослав Сурма) або за тел. 098 49 69032 Ігор Ковердан)
Довідково:
 

Опис картин

 

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *